Voor wie?

Kamertraining:

Wij zijn er voor jongeren tussen de 17 en 28 jaar die tegen onder andere deze problemen aanlopen:

  • Hoe hou je je kamer op orde?
  • Hoe regel je je geldzaken?
  • Hoe zorg je voor goed contact met je ouders?
  • Hoe zorg je ervoor dat je vrienden hebt?
  • Hoe ziet je dag eruit?

Je wilt graag op je zelf gaan wonen, maar hebt hulp nodig met bovenstaande vragen. Daar willen wij je graag mee helpen. Ook ben je welkom als het thuis gewoon niet meer gaat.

Ambulante begeleiding

Ben je al wat ouder, woon de je al zelfstandig maar merk je dat je hulp nodig hebt bij bovenstaande zaken omdat je zelf de structuur mist?                  Ook dan kunnen we samen kijken naar mogelijkheden je leven weer op orde te krijgen.                                                                                                                Dit kan in je eigen woonomgeving, dan zorgen we voor ambulante begeleiding. De zorg vindt dan plaats in je eigen huis/kamer/ appartement.

Wonen in een eigen appartement met veel begeleiding: Thuis plus.

Heb je meer nodig, meer structuur en vaker contactmomenten, dan kun je in een eigen appartement meer begeleiding krijgen.

We maken individuele afspraken over de begeleiding die jij nodig hebt. Verder bieden we je de mogelijkheid om ook met anderen in contact te komen en zo sociale contacten op te bouwen en te onderhouden.  Indien nodig kun je altijd terug vallen op de begeleiders van het woonhuis.